Download PDF-filer fra din boks

1. Lås boksen op ved at indtaste hovedadgangskoden og trykke på Lås op.

Hvis din enhed kører med Android 6.0 eller nyere, understøtter fingeraftryksbekræftelse og har fingeraftryksautentificering er aktiveret i app-indstillingerne, kan du bruge det til at låse din boks op i stedet for at indtaste hovedadgangskoden.

2. Tryk på , eller swipe skærmen til højre i hovedprogrammets vindue.

Genvejslinjen vises til venstre.

3. Tryk på Dokumenter på genvejslinjen.
  4. I vinduet Billeder kan du vælge en PDF-fil, du ønsker at downloade.
  5. Tryk på > Gem på enhed.
  6. I vinduet der åbnes skal du vælge destinationsmappen og trykke på OK.